miercuri, 20 octombrie 2010

grcix episodul 2 part 3:ce naiba s-a intamplat cu maya?

Maya magix gracix normal.

Maya magix gracix demon.
Maya s-a transformat in demon cu spiritul dragonului negru. S-a tranformat in magix gracix.Ochii i s-au facut rosii albastrui iat parul negru cu suvite rosii si pantofii i s-au facut cu toc(inainte avea doar talpa) si nu mai avea codite legate. Celelalte fete au venit,dar,au venit prea tarziu.Maya a lu-at sfera alfeei si a dus-o deasupra capului.Dragonul a iesit din Maya si s-a dus la sfera.Nelly s-a dus in fata Mayei si a incercat s-o faca sa-si aminteasca de momentele petrecute cu ea si cu celelalte fete.Pana la urma Maya a cedat.Apoi a dus sfera la burta si dragonul s-a infuriat:CUM IDRAZNESTII!!!!? Apoi Maya ii spuse,ridicand cristalul de unde a venit dragonul spre dragon: De aici ai venit si acolo te intorci! Dragonul spuse repede:Nuuuuuuuu!!! Si Maya si-a revenit la normal. sfarsitul episodului 2 Ce naiba s-a intamplat cu Maya!? In episodul urmator: halloweenul a sosit si fetele se transforma in fiinte de halloween comform speciei lor.

vineri, 8 octombrie 2010

grcix episodul 2 part 2:ce naiba s-a intamplat cu maya?
















maya incepuse sa se tranforme in demon.





profesorul paladimium:astazi o sa va arat sfera alfeei,si o arata.era o magie imensa albastra.fetele se minunara.cu o ora mai tarziu: mayei i se inrosira ochii,se pare ca dragonul negru incepe sa o controleze. nelly: maya...ce se intampla?! spuse nelly ingrozita. maya:trebuie sa mergem la bibloteca!... maya:amina gaseste ceva despre dagoni in cristale. amina:da am gasit!!!... maya:superrr...!!!acum dami-o! dragonul negru,spuse ea. maya:am gasit-o,dragonul negru/este cel mai mare dragon din lume,iar fata[zana] care il detine pe 7 0ctombrie devine demon/sau chiar mai rau\ ea incearca sa distruga nu numai alfea ci si tot universul magix. dar poate fi oprita de esenta de inder a dragonului alb(cel mai mic dragon din lume) dar si inca 4 dragoni:dragonul roz,verde,rosu si de gheata[dragonul albastru]. seara pe la ora 07:00 maya a vrut sa se duca la sfera alfeei ca sa o distruga[daca distruge sfera automat distruge si alfea. maya incepuse sa se transforme in demon.cristalul ei se facuse rosu.si apoi fetele au vazut ce vrea sa faca maya. si s-au transformat in magix gracix: continuare part 3.

joi, 7 octombrie 2010

gracix episodul 2 part 1:ce naiba s-a intamplat cu maya?

maya de dimineata. titlu episod:ce naiba s-a intamplat cu maya?:
O noua zi la alfea,pentru fetele gracix,inseamna o noua zi pentru aventura.nelly si maya se trezisera si au lu-at micul dejun.nelly:maya? ti-ai facut tatuaj pe gat?!spuse nelly comfuza. maya:da,dar prin magie(asta inseamna ca se i-a cand vrei). maya:aaa...si mai am unul la sold cu niste labe de caine. stateau fetele si isi puneau intrebari: maya:nelly care este animalul tau favorit? nelly:vulpea,dar al tau? maya:lupul dar tu christinne? christinne:vulpea polara si pisica persana dar tu melita: melita:liliacul si cioara dar tu manna? manna:pudelul si pisicile albe,dar tu amina: amina:cainele auriu sau maro. maya:ooo...nu,incepe ora trebuie sa fugim in clasa,pronto(adica repede)!!!!! continuarea maine pentru part 2.