sâmbătă, 13 noiembrie 2010

gracix episodul 4 part 1 calatoria in timp si vise

ochii Mayei.


Gracix episodul 4 partea 1:Calatoria in timp si vise: Maya:Nelly? Nelly:Da? Maya:Iti amintesti canderam mici la casa noastra de pe Pamant? Nelly:Da?ce-i cu ea? Maya:Tu ai fugit spre prapastie iar eu si tata alergam dupa tine tata tea prins si va-ti rotit apoi tata a cazut in prapastie tu ai supravietuit iar tata a murit. Nelly:Da mi-a parut rau de tot atunci. Dar hai sa ne culcam este noapte. Maya: Ai dreptate!ce a fost, a fost! noapte buna! Nelly:Noapte buna! In vis:Maya:Nelly? Nelly:Maya? suntem in acelasi vis! Maya:uite povestea cant trebuie sa moara tata! Nelly:O sa fac o saltea si el o sa cada pe ea! Maya:Fi atenta Nelly o schimbare in trecut si face prezentul si viitorul poooff...!{adica rau}. Zis si facut continuare pentru part 2...

gracix episodul 3 part 3 halloween





























Gracix episodul 3 partea 3:Halloween: Maya : O nu ! este 12:00! Trebuie sa ne transformam in specile noastre!: Nellly:Ne-am transformat! Acum trebuie sa inceapa petrecerea! Maya:Elena ai vrea sa vi in clubul nostru gracix? Elena:Da Maya cred ca pot. Melita:Atunci este super!cred ca noi doua vom fi cele mai bune prietene! Elena:Daaaaaaaa! sfarsitul episodului 3. In urmatorul episod:Maya si Nelly au acelasi vis.In tradevar tatal lor murise ca sa o salveze pe Nelly.Ele schimba trecutul si acesta afecteaza prezentul.Vor reusii oare sa termine cu bine asta? aflati in episodul urmator!

grcix episodul 3 part 2 halloween

Elena magic gracix!
Elena normala.

Gracix club episodul 3 partea 2:Halloween: Maya:Hai sa incepem sa decoram! Nelly:Sa ne transformam in specile noastre!? Maya:Nelly stii doar ca transformarea completa este diseara la ora 12:00! Nelly:Ai dreptate Maya! Amina:Trebuie sa pregatim cazanul cu lava incinsa.Maya stii unde putem gasi? Maya:Desigurrr caa daaaaa...!!! La acel munte din lumea de dincolo. Nelly:Dar cum ajungem acolo? Maya:Stiu eu o cale! O sa ne teleportam cu inelul meu care se face sceptru!!!... Bine atunci... Mergem? Nelly:Desigur!...!... Maya:Am ajuns! uite acolo! pe valurile de lava! Manna:Cineva le calareste! Maya:Nu doar ca le calareste ci ca chiar valurile i se supun! Este o fata demon! Christinne:Hei uite,a cazut! Maya:Sa mergem s-o ajutam! si au ajuns la fata.: Buna,eu sunt Maya! Ele sunt Nelly,Melita,Manna,Amina si Christinne! Fata:buna eu sunt Elena. Buna Elena!au spus fetele toate o data. Ce faci aici? Elena: aici locuiesc. Nelly:Fetelor uite niste creaturi vin spre noi. Elena:Au scapat din hambarul lui tata! Maya:Ce sunt astea? Elena:N-am idee! tata stie. Dar stiu cum sa-i oprim! Elena:Elena transformatie!!!{ca un fel de magic gracix}. Lua-ti de aici!!! haiiiiaaaaaa!!!.......!!! I-am trimis inapoi!

vineri, 12 noiembrie 2010

grcix episodul 3 part 1 halloween

Amina vrajitoare a binelui si a leacurilor.
Christinne spiridus rau al binelui si inghetului.

Manna vampir de 115 ani.Al sangelui si binelui.


Melita fantoma a frumusetii.



Nelly ingerul cristalelor si al luminii.




Maya demon al binelui si al energiei rosie.





Gracix club episodul 3: Halloween: Maya si Nelly erau in camerelele lor {erau colege de camera,camerelele lor erau separate dar una langa alta}.Isi pregatesc camerelele pentru halloween.Maya:Halloweenul este de la migranti irlandezi in canada.In aceasta sarbatoare este atunci cand copii se imbraca in lucruri infioratoare{de exemplu:vrajitoare,vampiri,schelete,varcolaci,demoni,ingeri,printese,zane,sirene,zombi,fanome} .Si deghizati in lucruri anume se duc la casele oamenilor colindand pentru dulciuri iar cei care nu au un costum reusit primesc peste vechi.Apoi le mananca si a doua zi se inbolnavesc.Spuse Maya.Toate fetele din grup s-au strans. Au vorbit: Maya spune:Christinne ce specie esti? Christinne spune: spiridus rau/om /printesa/zana. Christinne:Dar tu ce specie esti Maya? Maya:sunt demon/om/printesa/zana. Melita:Nelly tu ce specie esti? Nelly:sunt inger/om/printesa/zana. Nelly:dar tu Melita Melita:fantoma/om/printesa/zana. Manna:Amina tu ce specie esti? Amina:vrajitoare/om/printesa/zana. Amina:dar tu Manna? Manna:vampir/printesa/om/zana. in continuare part 2

luni, 1 noiembrie 2010

date despre mine si clubul meu winx part 1

DATE DESPRE MINE WINX: 1.nume:Andreea Stanescu Mihaela Maya. 2.varsta 19 ani pe 4 noiembrie 3.mancare fav. : pizza,spaghetii si burgheri. 4. fruct fav. : afina. 5. leguma fav.: castravete murat si normal. 6. animal fav.: pisica,caine,papagal,porumbel,paun,phonix(fenix),lup...
7. winx fav.: Layla
8. gracix fav.:Maya
9.alix fav.:Kaori Mirai Moon
10.fantazyme fav.:FiriatN
11.music:rock,pop,usoara,hip hop
12.culoare fav.:albastru,negru,roz,verde,auriu,galben si rosu.
13.specie:om/printesa/zana/vampir/pisica\.
14.mama si tata:Monica(mama) Florin(tata)
15.sora/verisoara: Maria
16.prietene:MARIA,MARIA.A,MARIA.A.N,NADY,IRINA,ALEXIA.
17.BFF:Alexia si Nady.
18.putere:dragonul negru,apa,plasma Layley,telepatie,telechinezie...
19.limba str.:romana,italiana,spaniola,engleza,franceza.
20.prieten baiat:Jhoni
21.zodie:scorpion
22.planeta:Alix,Andros,Domino.






Eu winx.Ma numesc Andreea.

miercuri, 20 octombrie 2010

grcix episodul 2 part 3:ce naiba s-a intamplat cu maya?

Maya magix gracix normal.

Maya magix gracix demon.
Maya s-a transformat in demon cu spiritul dragonului negru. S-a tranformat in magix gracix.Ochii i s-au facut rosii albastrui iat parul negru cu suvite rosii si pantofii i s-au facut cu toc(inainte avea doar talpa) si nu mai avea codite legate. Celelalte fete au venit,dar,au venit prea tarziu.Maya a lu-at sfera alfeei si a dus-o deasupra capului.Dragonul a iesit din Maya si s-a dus la sfera.Nelly s-a dus in fata Mayei si a incercat s-o faca sa-si aminteasca de momentele petrecute cu ea si cu celelalte fete.Pana la urma Maya a cedat.Apoi a dus sfera la burta si dragonul s-a infuriat:CUM IDRAZNESTII!!!!? Apoi Maya ii spuse,ridicand cristalul de unde a venit dragonul spre dragon: De aici ai venit si acolo te intorci! Dragonul spuse repede:Nuuuuuuuu!!! Si Maya si-a revenit la normal. sfarsitul episodului 2 Ce naiba s-a intamplat cu Maya!? In episodul urmator: halloweenul a sosit si fetele se transforma in fiinte de halloween comform speciei lor.

vineri, 8 octombrie 2010

grcix episodul 2 part 2:ce naiba s-a intamplat cu maya?
















maya incepuse sa se tranforme in demon.





profesorul paladimium:astazi o sa va arat sfera alfeei,si o arata.era o magie imensa albastra.fetele se minunara.cu o ora mai tarziu: mayei i se inrosira ochii,se pare ca dragonul negru incepe sa o controleze. nelly: maya...ce se intampla?! spuse nelly ingrozita. maya:trebuie sa mergem la bibloteca!... maya:amina gaseste ceva despre dagoni in cristale. amina:da am gasit!!!... maya:superrr...!!!acum dami-o! dragonul negru,spuse ea. maya:am gasit-o,dragonul negru/este cel mai mare dragon din lume,iar fata[zana] care il detine pe 7 0ctombrie devine demon/sau chiar mai rau\ ea incearca sa distruga nu numai alfea ci si tot universul magix. dar poate fi oprita de esenta de inder a dragonului alb(cel mai mic dragon din lume) dar si inca 4 dragoni:dragonul roz,verde,rosu si de gheata[dragonul albastru]. seara pe la ora 07:00 maya a vrut sa se duca la sfera alfeei ca sa o distruga[daca distruge sfera automat distruge si alfea. maya incepuse sa se transforme in demon.cristalul ei se facuse rosu.si apoi fetele au vazut ce vrea sa faca maya. si s-au transformat in magix gracix: continuare part 3.

joi, 7 octombrie 2010

gracix episodul 2 part 1:ce naiba s-a intamplat cu maya?

maya de dimineata. titlu episod:ce naiba s-a intamplat cu maya?:
O noua zi la alfea,pentru fetele gracix,inseamna o noua zi pentru aventura.nelly si maya se trezisera si au lu-at micul dejun.nelly:maya? ti-ai facut tatuaj pe gat?!spuse nelly comfuza. maya:da,dar prin magie(asta inseamna ca se i-a cand vrei). maya:aaa...si mai am unul la sold cu niste labe de caine. stateau fetele si isi puneau intrebari: maya:nelly care este animalul tau favorit? nelly:vulpea,dar al tau? maya:lupul dar tu christinne? christinne:vulpea polara si pisica persana dar tu melita: melita:liliacul si cioara dar tu manna? manna:pudelul si pisicile albe,dar tu amina: amina:cainele auriu sau maro. maya:ooo...nu,incepe ora trebuie sa fugim in clasa,pronto(adica repede)!!!!! continuarea maine pentru part 2.

marți, 21 septembrie 2010

povestea gacix 3 ep 1

si cu asta se termina primul episod gracix club,in episodul urmator:maya a fost dominata de dragonul negru si celelalte fete incearca s-o opreasca sa distruga alfea.
christinne magic gracix si charmix

melita magic gracix


melita gracix de aproape



amina magic gracix si charmix




manna magic gracix





nelly magic gracix






maya magic gracix







maya si nelly s-au intalnit la capatul drumului.








melita









amina










manna











christinne












maya demon













reichal














apoi maya a desfacut mana si a sarit o magie.si lui nelly i s-a intamplat lafel.apoi amandoua au plecat din camera si s-au intalnit capincap pooocccc!!!!...cred ca doare.apoi amandoua au spus in cor: n-o sa-ti vina sa crezi ce s-a intamplat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! apoi s-au dus la mama lor si ele i-au povestit totul. la inceput mama lor nu l-ea crezut dar fetele i-au aratat dovada[magia]. venise posta fetele au gasit o scrisoare csre semana cu un telefon.era o scrisoare de la alfea. maya avea un inel care se transforma intr-un sceptru su -perb care l-ea teleportat spre alfea odata ajunse la alfea ele s-au dus la directoarea faragonda care l-ea aratat camerele si a spus: iata acestea sunt camerele pute-ti sa le face-ti cat de varza doriti...fetele au tipat si au intrat trantind usa.dupa acea au facut cunostinta cu winx.winx le-au spus ca trebuie sa se imprieteneasca cu inca cateva fete ca sa faca un grup care sa ii puna un nume.ele si-au decorat camera.seara au plecat in drum spre concert impreuna cu xia si reichal. nelly:maya ai ochii rosii,hiiiih o doamne este dragonul negru nu? te transformi in demon!ascundete de xia si reichal.xia:hei unde e maya, nelly? nelly:ii era putin rau s-a dus sa ia putin aer. xia:bine atunci,cred... nelly:ooo...nu doar nu a facut asta!... reichal :ce? nelly :s-a dus pe scena,ma duc la ea!! inainte ca nelly sa ajunga la maya grdianul cel nebun la cap a legat-o pe maya de picior nestiind ca maya era neputinciosa cand era om dar cand e demon este cam invers. norocul grdianului a fost ca un grup de 4 fete a venit si una di ele a aruncat cu o putere de gheata in lantul mayei a pocnit din degete si lantul s-a spart.fata acea se numea chrstinne.christinne i-a intins o mana lui maya si ... maya:buna, cine esti? christinne:ma numesc christinne,dar tu? maya:maya. atunci maya le observa si pe celelalte 3.maya:buna. buna eu sunt manna eu sunt amina sora mannei eu sunt melita sora lui christinne.maya:ce se intampla?poooockk!!!si maya se transformase intr-o zana si nelly la fel desigur.se facusera dinou oameni.apoi niste vrajitoare le-au atacat.fetele s-au gandit sa se numeasca grcix club .toate au strigat in cor:magie gracix!!!!!!!!!! apoi le-au invins pe vrajitoare si s-au intors la alfea.

duminică, 29 august 2010

povestea gacix 2 ep 1

garcix sa fie cu voi !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
xia

si la amandoua le suna telefonul in acelasi timp:trrrrrrrrrrrrrrr! ttttttrrrrrrrrrrr! maya:ce e!?xia tu esti?xia:da.apropo am 3 bilete la concert pop rock,fan rock,girls cool si oh boyz.maya: serios,ador oh boyz!!!!!!!!!!!!! xia:stiu iiiiiiiii. maya:iiiiiiiiiii nu se poate.nelly alo nu cred o sa fiu accolo reichal.amandoua sau trantit in pat.apoi maya s-a ridicat si a ridicat mainile spre tavan si a tras cu o forta albastra in tavan si aproape la spart.ea a spus:cea fost asta?
trebuie sa indeplinesc ceva dar revin maine.pa. gacix sa fie cu voi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

marți, 17 august 2010

povestea gracix alui:maya,nelly,christine,melita,mana si amina episodul 1

minerva
o femeie avea 2 fetite[bebeluse] maya si nelly maya avea puterea de cel mai mare dragon din lume dragonul negru,iar nelly pe aproape dar nu lafel dragonul alb.si acea enegie de dragoni se gasea numai in cristale colorate[a lui maya era albasrtu si a lui nelly mov].se spune ca enegria si sufletul dragonilor au fost puse in critale de mii de ani.iar cel mai rau dragon din lume dragonul gri a incercat sa distruga planeta fetelor[domino].mama fetelor [minerva] a pus ambii copii pe stan si dreapta fetitele au inceput sa planga si si-au dezlantuit puterea iar puterea ambilor dragoni a fost de neoprit.asa ca aproape ca au disrtus planeta.pana la urma s-au dus pe pamant si-au cumparat o casa in oras.peste 19 ani:in camerele fetelor [camere separate] la fiecare le suna ceasul fiecare a ridicat cate o mana si au pus mana peste tot pana au dat de ceas au apasat de vreo o 100 de de ori dar nu vroi-a sa taca apoi au dat cu piciorul si au strigat o data ahh...ceas nenorocit!!!im pare rau dar am cam obosit dar va voi srie maine!

shodow si darckness

arela/maria
hivolia/daria

gedri/alexandra


devi/laura



tine/maria[al lui alex]




sheiona/maria[a lui nuti]





seimara/alexia






rubyna/nady







niki/carina








infis/irina









chinta/cristina










anakim/bianca











firat/eu


























firat/eu